Viu la Fira Medieval de Vic

Mercat Medieval Vic (Osona)

Inici / Activitats / Viu la Fira Medieval de Vic
Viu la Fira Medieval de Vic
Viu la Fira Medieval de Vic
Viu la Fira Medieval de Vic

Què farem?

Imagineu-vos traslladar-vos a l'època medieval sense haver de viatjar amb la màquina del temps, només a uns passos de casa vostra. Cada any, Vic es converteix durant 4 dies en una ciutat medieval. Els oficis tradicionals, els campaments, les aus rapinyaires, moltíssims artesans (més de 350 expositors) i els joglars i trobadors fan del Mercat Medieval de Vic una cita ineludible pels amants de les fires tradicionals.

Aquest any, i com a novetat principal, destaca el Campament Medieval que s'instal·larà a la zona de les Teneríes. Allà, més de 50 persones ens ensenyaran la vida i costums de l'Edat Mitjana. Des de demostracions de forja tradicionals, a entrenaments dels guerrers medievals, escriptura gòtica dels monjos, cerimònies templàries, exhibicions d'esgrima i moltes altres activitats relacionades amb el món medieval! A més, els productors de la zona, ens delitaran amb les seves creacions gastronòmiques per llepar-se'n els dits!

Els infants tenen un espai molt destacat dins la programació de la fira. La majoria de les activitats es fan a la Plaça dels Màrtirs, on els més petits podran descobrir el món medieval a través d'obres de titelles, tallers de maquillatge, contes, jocs, atraccions medievals, passeig en poni i moltes altres activitats i espectacles infantils!

Una escapada i una ciutat amb desenes d'activitats per a tota la família!

Vols personalitzar la teva escapada? Vols fer un regal diferent?
T'ho posem fàcil... CONTACTA'NS!