Viu La Corrida de Puig-Reig

La Corrida Puig-Reig (Berguedà)

Inici / Activitats / Viu La Corrida de Puig-Reig
Viu La Corrida de Puig-Reig
Viu La Corrida de Puig-Reig
Viu La Corrida de Puig-Reig

Què farem?

Sant Antoni Abat es celebra anualment a moltes poblacions catalanes i Puig-Reig n'és una d'elles. En aquest cas, s'anomena La Corrida però a tot Catalunya trobem infinitats d'actes semblants anomenats Tonis, Tres Tombs o Passants de Sant Antoni.

La festa gira entorn els cavalls. El dissabte una Raid Social amb genets i cavalls vinguts de tot el territori. El diumenge, és l'hora dels carros i les carretes. Els carreters de la zona, llueixen els seus millors animals i indumentària. De bon matí, a la zona esportiva, els podem veure com els preparen mentre esmorzem un tastet de porc de pagès. A mig matí, comença la passada; gegants, hereus i pubilles de tot Catalunya, grallers, carros, carretes, banderers, bandes musicals, genets del Raid Social,... una passada espectacular per conèixer el món dels cavalls en primera persona!

A la Corrida, hi ha una activitat especial. El Concurs de les Anelles. Es fa a mig camí del passant i els genets més professionals solen rebre els aplaudiments més grans del públic.

Vols personalitzar la teva escapada? Vols fer un regal diferent?
T'ho posem fàcil... CONTACTA'NS!