Visita guiada a Besalú en Segway

Arbre de Maig i Ball del Cornut Cornellà de Terri (Pla de l'Estany)

Inici / Activitats / Visita guiada a Besalú en Segway
Visita guiada a Besalú en Segway
Visita guiada a Besalú en Segway
Visita guiada a Besalú en Segway
Visita guiada a Besalú en Segway
Visita guiada a Besalú en Segway

Què farem?

La vila de Besalú està situada en una important i tradicional cruïlla de camins a l’est de la Garrotxa. Bisuldunum, el seu nom original, era una fortalesa entre dos rius: el Fluvià al sud i el Capellades al nord. Un dels elements més detacats i coneguts per tots és el majestuós pont romànic sobre el riu Fluvià. Aquest és un dels vestigis del Comtat de Besalú, que juntament amb el de Barcelona, el de Ripoll i el de Girona, va veure el naixement de la nació catalana. Voleu conèixer la seva història?

Visitarem la Vila de Besalú amb Segway per conèixer-ne la història d'una manera divertida i diferent, especialment pensada pels nens i adolescents. Besalú va ser la seu d’un important comtat independent. La localitat compta amb un conjunt historico-artístic medieval considerat com un dels més ben conservats de Catalunya. De tots els elements arquitectònics i artístics destacats a la ciutat, en destaquen el call jueu i en especial el Miqvé.

El Miqvé o casa de banys rituals de Besalú és, juntament amb el de Girona, l’únic recinte de banys jueus descobert fins ara a la Península Ibèrica. Es tracta d’una casa de pedra amb volta de canó, típicament romànica, del segle XII. No et perdis aquesta activitat educativa i divertida per a tots els públics!

A partir de 8 anys. – +/- 35 kg
Nivell: Fàcil / Mitjà / Extrem.
Sortides mínimes per dues persones
Punt de sortida: Oficina de Turisme Besalú (Plaça de la Oficina de Turisme )
Coordenades GPS: N42 119 16 E002 42 180

Vols personalitzar la teva escapada? Vols fer un regal diferent?
T'ho posem fàcil... CONTACTA'NS!