Visita al Museu del Ferrocarril

Mare de Déu del Carme Sitges (Garraf)

Inici / Activitats / Visita al Museu del Ferrocarril
Visita al Museu del Ferrocarril
Visita al Museu del Ferrocarril

Què farem?

El Museu del Ferrocarril de Vilanova ens explica la història dels trens de Catalunya de forma divertida i adequada als més petits.

Com tots els dissabtes, podràs gaudir d'activitats guiades a les instal·lacions del Museu. Al matí, a les 12:30 hores, podràs gaudir d'una visita guiada de 20 minuts oferta pels experts del Museu, en la que t'explicaran la història del ferrocarril i anècdotes de totes les peces de les col·leccions que allotja l'espai. Cada dissabte les temàtiques son diferents, vine i descobreix coses noves cada cap de setmana!

Dissabte a la tarda, a les 17:30 hores, podràs realitzar la tradicional visita al cotxe de viatgers de 1881, l'únic material ferroviari que es conserva de la línia de Vilanova i la Geltrú. La visita dura uns 15 o 20 minuts i està especialment recomanada pels més petits, que gaudiran veient les locomotores a mida real. No t'ho perdis!

Diumenge al migdia, a les 12 hores, els nens tornen a ser protagonistes! Com cada tercer i quart diumenge de mes, les famílies podreu gaudir del ConteTren, una activitat que transportarà els petits a històries màgiques de trens, estacions i maquinistes.

Veniu el Museu del Ferrocarril de Vilanova i gaudiu d'una experiència en família, alhora que apreneu curiositats sobre el món dels trens i els més petits es diverteixen visitant les instal·lacions. Descobreix-nos!

Vols personalitzar la teva escapada? Vols fer un regal diferent?
T'ho posem fàcil... CONTACTA'NS!