Viatja a un món esotèric de la mà del Russi!

Cau de Bruixes Centelles (Osona)

Inici / Activitats / Viatja a un món esotèric de la mà del Russi!
Viatja a un món esotèric de la mà del Russi!
Viatja a un món esotèric de la mà del Russi!

Què farem?

Des de fa molts i molts anys les dones nascudes a Centelles han tingut fama de bruixes. La tradició oral ha transmès de generació en generació en forma de rodolins aquesta fama. Alguns d'aquests rodolins van ser recollits per Joan Amades en el seu Folklore de Catalunya, com per exemple els que diuen: “De Centelles, bruixes totes elles” o també “Centelles, terra de bruixes”. A l’entorn d’aquestes dites, un cop a l’any Centelles es transforma i les bruixes i l'esoterisme són els protagonistes de la festa. Amb el pas dels anys Caus de Bruixes s'ha convertit en una manifestació popular on es pot gaudir, entre moltes altres coses, d’espectacles al carrer i un mercat esotèric.

Un cop tots reunits anirem fins el Bosc de la Bruixa (està dintre del poble), passejarem pels carrer temàtics, participarem en el Correfocs de diables, cabrons i bruixes (porteu roba adequada i barret si voleu entrar-hi), assistirem al Conjur del Gran Boc i tastarem la queimada, gaudirem del espectacle i cercavila de La Bruixa, i del Sàbat de les bruixes i proclamació de la bruixa del any.
Tot segui anirem a sopar a la Societat Coral “La Violeta”. Tindrem taula encomanada, això no vol dir que no tinguem d’esperar una mica, ja que és un lloc tradicional i típic d’anar per la gent del poble. Tothom podrà menjar el que vulgui, (el sopar se’l paga cadascú). Retorn a casa desprès del sopar (pel voltants de les 12 o quarts d’una de la nit).
Tothom a de portar moltes ganes de gaudir.

Vols personalitzar la teva escapada? Vols fer un regal diferent?
T'ho posem fàcil... CONTACTA'NS!