Inici / Destins / Triumvirat
Tancar

Els amants de la gastronomia segur que gaudiu d’allò més degustant les anxoves de l’Escala! Aquest poblet de l’Empordà s’ha fet un lloc en la història de la pesca i de la salaó del peix blau des del segle XVI. La importància del lloc però, es remunta molts segles enrere. Els primers pobladors de l’Escala van arribar-hi per mar i van fundar Empúries. A dia d’avui, encara s’hi poden veure les restes de la vil•la romana que va ser. Es pot dir que l’Escala- Empúries va ser la porta d’entrada dels romans a la Península. Des d’aquí van començar a conquerir tot el territori que van anomenar Hispània.

Què us semblaria passejar-vos per Empúries durant els primers anys de presència romana? Podríeu aprendre com s’encunyaven les monedes, veure lluites grecoromanes a la platja i impregnar-vos de la riquesa cultural que hi havia a Empúries fruit de la convivència entre grecs, íbers i romans. Al Triumvirat Mediterrani de l’Escala podreu viatjar fins a l’Empúries antiga i estem convençuts que no us deixarà pas indiferent! El programa d’actes està carregat d’activitats pensades per a tots els públics, des dels més grans fins als més petits.

Carregueu bé l’embarcació familiar i poseu rumb a Empúries. Ai!, volíem dir que carregueu el cotxe i poseu rumb al Triumvirat de l’Escala!

L'escapada ideal, amb tots els serveis

Escapada al Triumvirat de l'Escala L'Escala

Imatge Escapada al Triumvirat de l'Escala

QUÈ INCLOU

- Visita i tast a la sidreria Mooma Cider de Palau-Sator (dissabte matí)
- Gaudeix de Pals i Peratallada i fes un tast de gelats artesans salats (dissabte tarda)
- Gaudeix del Triumvirat de l'Escala (diumenge tot el dia)
- 1NIT d'allotjament en hotel 1*/3* a escollir segons disponibilitat en el moment de la reserva.
(Transports entre activitats i àpats no descrits anteriorment a càrrec del client. MINIM 2 ADULTS)
QUÈ FAREM
  • 71,10€

Vols allotjament?

Per quins dies voldries un allotjament?

No s'han trobat allotjaments per les dates seleccionades

Vols personalitzar la teva escapada? Vols fer un regal diferent?
T'ho posem fàcil... CONTACTA'NS!