Temps de Flors

Temps de Flors

Del 09 al 17 Maig Girona (Gironès)

Inici / Destins / Temps de Flors
Tancar

Que “Girona enamora” és una afirmació que tothom ha sentit una vegada o altra. El que potser algunes persones desconeixen és que “Girona enamora molt més per Temps de Flors”. Imagineu-vos passejar pels carrerons del call i pel barri antic i trobar-vos entremig d’un mar de flors, bonic oi? No us podeu pas perdre la Catedral de Girona, Sant Feliu, Sant Nicolau, Sant Martí, Sant Lluc, la plaça dels Jurats, els Banys Àrabs i els Jardins dels Alemanys farcits de flors de mil i un colors.

Fa més de de seixanta anys que un grup de joves van decidir organitzar un concurs que es deia Concurso Exposición Provincial de Flores al Saló de Descens del Teatre Municipal. Aquest concurs va agradar tant i van ser tantíssimes les persones que van visitar l’exposició que l’any següent es va tornar a celebrar. I així un any rere l’altre, es continuava celebrant i cada vegada creixia i s’hi afegien nous espais. De mica en mica també van sumar-s’hi entitats i associacions .

Si teniu ganes de nedar en un mar de flors en un marc incomparable com és la ciutat de Girona, no us podeu perdre Temps de Flors! Descobriu els raconets més amagats de Girona en aquestes dates tan especials. Passegeu pel pont de pedra, pel pont de les Peixateres Velles i pel pont d'en Gómez!

Vols allotjament?

Per quins dies voldries un allotjament?

No s'han trobat allotjaments per les dates seleccionades

Vols personalitzar la teva escapada? Vols fer un regal diferent?
T'ho posem fàcil... CONTACTA'NS!