Tarraco Viva

Tarraco Viva

Tarragona (Tarragonès)

Inici / Destins / Tarraco Viva
Tancar

Quan els romans van desembarcar a Empúries el 218 aC, van encetar una llarga etapa de conquestes resseguint la costa catalana fins arribar al riu Ebre. Quan van topar amb la Kesse íber la van conquerir, van ocupar el poblat i hi van establir una guarnició. Van engrandir i fortificar la població i la van anomenar Tàrraco. De mica en mica, Tàrraco va anar guanyant importància i s’hi van construir un amfiteatre, un aqüeducte, un circ i muralles. Algunes d’aquestes construccions encara les podem veure a dia d’avui. Us atreviu a reviure la Tàrraco romana i a viure el Mediterrani com a bressol de grans cultures i civilitzacions de la humanitat?

Doncs no deixeu escapar l’oportunitat de visitar Tàrraco Viva, un Festival Internacional sobre divulgació històrica d’època romana. Hi descobrireu com era la vida militar i quotidiana a Tàrraco, com treballaven els legionaris i com s’entrenaven i lluitaven els gladiadors. Per saber com eren les llars de l’època, els plats més habituals que es preparaven a la cuina, com es vestien les dones, els homes i els nens; i com encunyaven les seves pròpies monedes...visiteu Tàrraco Viva!

Descobreix la Tàrraco romana seguint les passes de l’emperador Adrià, l’emperador viatger!

L'escapada ideal, amb tots els serveis

Retorn al passat romà de Tarragona Tarragon

Imatge Retorn al passat romà de Tarragona

QUÈ INCLOU

- Retorn al passat romà de Tarragona a través de Tarraco Viva.
- Descobreix l'apassionant món de l'apicultura a Alcover.
- Visita al Castell d'Escornalbou, un paratge idíl·lic.
- 1 NITS d'allotjament en hotel de 3 * zona Tarragona en règim d'allotjament i esmorzar o apartament zona Tarragona només allotjament.
(Transports entre activitats i àpats no descrits anteriorment a càrrec del client)
QUÈ FAREM
  • 79,00€

  • 45,00€

Vols allotjament?

Per quins dies voldries un allotjament?

No s'han trobat allotjaments per les dates seleccionades

Vols personalitzar la teva escapada? Vols fer un regal diferent?
T'ho posem fàcil... CONTACTA'NS!