Sant Joan a l'Alt Empordà

Sant Joan a l'Alt Empordà

Garriguella (Alt Empordà)

Inici / Destins / Sant Joan a l'Alt Empordà
Tancar

L’Alt Empordà és un dels territoris amb més caràcter de Catalunya. La tramuntana i la seva història transfronterera han fet d’aquest territori un espai únic on cultura, gastronomia i natura en són els protagonistes principals.

DIVENDRES: Arribada a Garriguella a la tarda. Sopar lliure. Allotjament amb esmorzar inclòs en un hotel de Garriguella.

DISSABTE: Esmorzar a l’allotjament. Sortida de Garriguella direcció Llançà. Activitat de conducció de moto d’aigua al Port de Llançà durant 15 min per a dues persones (moto biplaça, podeu decidir qui condueix dels dos). A la tarda retorn a l’allotjament. Després de les emocions fortes de les activitats nàutiques, us podreu relaxar al Spa privat de l’Hotel (1h). A les 18h00, visita a les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola Garriguella i degustació guiada per un expert. Un cop acabada la cata de vins, sopar inclòs a la mateixa Cooperativa de Garriguella. Allotjament amb esmorzar inclòs en un hotel de Garriguella.

DIUMENGE: Dia lliure per gaudir de l’Alt Empordà. Recomanem passar el dia a Cadaqués, passejant pels seus carrers estrets i descobrint cada ració que fa, aquesta població, una de les més boniques de Catalunya. Per acabar de passar el dia, us proposem acostar-vos al Far del Cap de Creus o anar a dinar al Restaurant de Cap de Creus (al costat del Far).

L'escapada ideal, amb tots els serveis

Escapada a l'Alt Empordà Garriguella

Imatge Escapada a l'Alt Empordà
QUÈ FAREM
  • 265,00€

Vols personalitzar la teva escapada? Vols fer un regal diferent?
T'ho posem fàcil... CONTACTA'NS!