Inici / Destins / Resistents
Tancar

La Guerra de Successió va deixar empremta en molts pobles i ciutats del territori català. Alguns d’aquests pobles i ciutats van patir de primera mà els estralls de les batalles entre el bàndol dels Àustria i el dels Borbons. Alguns pobles van quedar totalment saquejats i destruïts. D’altres es van veure obligats a acollir tropes i a mantenir-les. Els soldats anaven tips i descansats mentre la gent passava gana. Moltes persones van deixar casa seva i les seves terres per anar a lluitar amb el bàndol dels Àustria i no tots en van sortir ben parats. L’onze de setembre de 1714 va capitular Barcelona i la guerra es va donar per acabada. L’autogovern de Catalunya, en certa manera, també. Els borbons no van perdonar als catalans que haguessin donat suport al bàndol dels Àustria.

El calendari està ple de dates significatives en el transcurs de la Guerra de Successió. Aquest és el cas de Castellbell i el vilar, que des del 2014 celebra la festa dels Resistents, que recorda que la vila va ser un reducte de reistència més enllà de l’11S. La posició estratègica de Castellbell i el Vilar la va convertir en un punt imprescindible per dominar i controlar el Llobregat, així com també els accessos a Berga, Manresa i Cardona.

El programa d’actes de Resistents ve farcit d’actes per a tota la família. Endinseu-vos en aquells últims dies de la Guerra de Successió a Castellbell i el Vilar!

L'escapada ideal, amb tots els serveis

Escapada a la Festa dels Resistents Castellvell i el Vilar

Imatge Escapada a la Festa dels Resistents

QUÈ INCLOU

- Visita a la bodega i castell amb cata de vins i d'oli de la DO Pla de Bages (dissabte matí)
- Visita a Món Sant Benet (visita medieval), una experiència pels sentits! (dissabte tarda)
- Gaudeix de l'intens programa d'activitats teatralitzades de la Festa dels Resistents.
- 1NIT d'allotjament en hotel de 3*/4* a escollir segons disponibilitat en el moment de la reserva.
- Assegurança bàsica d'inclusió.
(Transport entre activitats i àpats no descrits anteriorment a càrrec del client. MINIM 2 ADULTS)
QUÈ FAREM
  • 79,77€

Vols personalitzar la teva escapada? Vols fer un regal diferent?
T'ho posem fàcil... CONTACTA'NS!