Inici / Blog / Regala amb ànima tot l'any!
Últimes entradesLlistat d'entrades

05 Gener /

General / 0 Comentaris

Regala amb ànima tot l'any!

Et descobrim una selecció d'artesans que fan coses úniques

Qui de vosaltres no s'ha trobat més d'una vegada sense saber què regalar a algú? Sortir de casa per comprar alguna cosa bonica per a algú especial i trobar-ho tot massa senzill, massa igual. Res del que veus a les botigues i grans supermercats és suficientment especial per ser el teu regal. Ja no et passarà més això! Des d'ONVAIG.CAT us donem la solució a aquestes situacions.

La solució té noms. Carla. Ximo. Lourdes. Jaume. Judith. Claustre. Martí. Isaura. Nàdia. Olga. David. Àngel. Míriam.

La solució té forma. Cosmètica natural. Joieria botànica. Ceràmica artística. Macrame. Complements tèxtils. Joguines de fusta. La millor de les ratafies. Espardenyes. Ganivets de col·lecció. Roba amb ànima senegalesa. Escultures. Pajarites de fusta.

Tot el que surt dels seus tallers és únic i exclusiu. Tot allò que elaboren té ànima. Hem tingut la sort de poder-los conèixer i descobrir d'on els ve la passió per allò que fan. Alguns ho han vist a fer a casa des de petits. D'altres s'han inspirat en un viatge que els ha permès descobrir la seva passió. Hi ha qui crea per aportar felicitat als altres. Però el denominador comú de tots ells és que estan enamorats de la seva feina i això es nota.

Què us sembla pensar amb aquests productes amb ànima quan s'acostin aniversaris, sants, dates assenyalades o simplement per agraïr a aquells que teniu al costat que hi siguin?

Descarrega't el catàleg adjunt!

0 Comentaris

Deixa el teu comentari
El teu email no serà publicat ni divulgat. * És necessari omplir tots els camps.