Inici / Qui som?

Us presentem l'equip #weekender!

EL PERQUÈ DE TOT PLEGAT…

Des de petits, hem viscut intensament els salts de Patum a la Plaça Sant Pere, hem vist baixar les falles des de Sant Quirc de Barruera, ens hem enfangat plantant arròs al Delta de l’Ebre i hem cantat les havaneres tradicionals a bord d’un llaüt català a Palafrugell. Des de l’Empordà fins a l’Ebre, hem viscut la història i tradicions del nostre país com a part fonamental de la nostra educació. Per això, ara combinem formació, experiència i passió pel món del turisme amb l’objectiu de transformar aquestes tradicions en experiències turístiques. Volem que tot el món pugui gaudir i aprendre d’aquesta història viva tal i com ho hem fet nosaltres.

QUÈ ÉS ONVAIG.CAT?

ONVAIG.CAT neix amb la voluntat de capgirar la concepció del turisme cultural que hi ha a dia d’avui. Volem convertir el turista cultural en un element actiu dins de les festes per aconseguir que sigui molt més que un simple espectador. Les tradicions no només s’han de VEURE, sinó que s’han de VIURE.
A ONVAIG.CAT potenciem la descoberta de les nostres arrels i la nostra història a través d’experiències vivencials. Apostem per l’aprenentatge dels més petits de la casa, oferint tallers educatius i lúdics adaptats a les seves necessitats. Ajudem a desenvolupar el territori rural emprant el turisme com a element diferencial. Volem capgirar el turisme cultural per convertir-lo amb quelcom més valuós per a la societat on vivim.

A QUI VA DIRIGIT?

Les experiències d’ONVAIG.CAT estan pensades per a tothom qui tingui ganes de viure amb els cinc sentits les festes i fires tradicionals. Per als amants de la cultura, per als que tenen ganes de viatjar en família i ganes d’aportar valor afegit als més petits, pels que volen descobrir d’on venim per entendre on som o pels que simplement volen desconnectar de la rutina diària gaudint d’experiències naturals, rurals, culturals o festives.
Principalment, les propostes d’activitats d’ONVAIG.CAT s’adrecen a tres sectors: famílies amb infants, parelles i sèniors.

QUAN PUC GAUDIR D’AQUESTES EXPERIÈNCIES?

ONVAIG.CAT proposa experiències de turisme cultural cada cap de setmana durant tot l’any. Si tens decidida l’escapada cultural, pots reservar-la amb antelació o sinó, deixa’t seduir per les experiències innovadores i creatives que t’anirem plantejant setmanalment.

ON ES FAN AQUESTES EXPERIÈNCIES?

L’activitat d’ONVAIG.CAT es desenvolupa arreu del territori català i proposa experiències turístiques des dels Pirineus fins al delta de l’Ebre i des de la costa empordanesa fins a la Franja.

COM ACONSEGUEIX TOT AIXÒ ONVAIG.CAT

A partir d’una filosofia sustentada en 8 pilars:

  • La INNOVACIÓ en la gestió del viatge. Una innovadora web permet a l’usuari personalitzar-se la seva escapada de cap de setmana segons les seves preferències.
  • La CREATIVITATen el desenvolupament de noves experiències per arribar allà on un simple espectador cultural no pot arribar.
  • El CONEIXAMENT i aprenentatge que s’obté de les manifestacions culturals, tradicionals i festives on molt sovint s’hi explica d’on venim i ens ajuden a entendre on som.
  • La PRESERVACIÓ de les arts tradicionals que ens permet identificar-nos, diferenciar-nos i autoafirmar-nos en un món cada cop més global.
  • Ajudar a PROMOCIONAR les diferents propostes festives, oferint un canal de promoció gratuït per als esdeveniments organitzats per entitats públiques.
  • Contribuir al DESENVOLUPAMENT de les comarques RURALS perquè creiem que el turisme sostenible i de qualitat pot ser un bon revulsiu per a aconseguir-ho.
  • La SOSTENIBILITAT amb què es basa el nostre model turístic, la qual integra els actors locals, projectes turístics i administracions públiques.
  • La QUALITAT, la nostra raó de ser.