Pirates i Corsaris a les Illes Medes

Pirates i Corsaris a les Illes Medes

Del 25 al 27 Setembre Torroella de Montgrí (Baix Empordà)

Inici / Destins / Pirates i Corsaris a les Illes Medes
Tancar

A tots els nens i nenes els encanten els contes i les històries on hi apareixen pirates aventurers. Si a casa teniu petits valents amb ganes de descobrir escenaris reals on els pirates i els corsaris s’hi amagaven per fer-ne de les seves, ONVAIG.CAT té l’escapada ideal per a vosaltres: Pirates i Corsaris de les Illes Medes. Des del segle XVI, aquestes illes han estat refugi de pirates i corsaris. La ubicació d’aquestes illes els permetia amagar-se i preparar els atacs a les poblacions de la costa. L’Estartit ben sovint era l’objectiu d’aquests pirates que es refugiaven a les Medes.

Per això, un cop a l’any celebren una festa per recordar aquells pirates que rondaven pel poble i per la costa. A banda de trobar espectacles pels carrers amb uns pirates d’allò més eixerits, també hi trobareu un Mercat amb productes artesanals, cercaviles pels carrers i, fins i tot, podreu veure com desembarquen uns corsaris. Què emocionant!

I per si això fos poc, podreu gaudir de l’entorn natural de l’Estartit, de l’ecosistema de les Illes Medes i de la tramuntana juganera de l’Empordà!

Vols allotjament?

Per quins dies voldries un allotjament?

No s'han trobat allotjaments per les dates seleccionades

Vols personalitzar la teva escapada? Vols fer un regal diferent?
T'ho posem fàcil... CONTACTA'NS!