Pirates i Corsaris a les Illes Medes

Pirates i Corsaris a les Illes Medes

Del 20 al 22 Setembre Torroella de Montgrí (Baix Empordà)

Inici / Destins / Pirates i Corsaris a les Illes Medes
Tancar

A tots els nens i nenes els encanten els contes i les històries on hi apareixen pirates aventurers. Si a casa teniu petits valents amb ganes de descobrir escenaris reals on els pirates i els corsaris s’hi amagaven per fer-ne de les seves, ONVAIG.CAT té l’escapada ideal per a vosaltres: Pirates i Corsaris de les Illes Medes. Des del segle XVI, aquestes illes han estat refugi de pirates i corsaris. La ubicació d’aquestes illes els permetia amagar-se i preparar els atacs a les poblacions de la costa. L’Estartit ben sovint era l’objectiu d’aquests pirates que es refugiaven a les Medes.

Per això, un cop a l’any celebren una festa per recordar aquells pirates que rondaven pel poble i per la costa. A banda de trobar espectacles pels carrers amb uns pirates d’allò més eixerits, també hi trobareu un Mercat amb productes artesanals, cercaviles pels carrers i, fins i tot, podreu veure com desembarquen uns corsaris. Què emocionant!

I per si això fos poc, podreu gaudir de l’entorn natural de l’Estartit, de l’ecosistema de les Illes Medes i de la tramuntana juganera de l’Empordà!

Vols allotjament?

Per quins dies voldries un allotjament?

RV Hotels Palau Lo Mirador 4*

RV Hotels Palau Lo Mirador 4* Torroella de Montgrí

MÉS INFORMACIÓ
Només allotjament
Allotjament i esmorzar
Mitjà pensió
  • 158,60€

  • 292,80€

  • 194,00€

  • 429,20€

  • 304,00€

Vols personalitzar la teva escapada? Vols fer un regal diferent?
T'ho posem fàcil... CONTACTA'NS!