Hotel Emporium 2*

Terra de Trobadors Castelló d'Empúries (Alt Empordà)

Com és l'espai?

L'Emporium és un hotel gastronòmic de gestió familiar situat al centre històric de Castelló d'Empúries, a la regió catalana de l'Alt Empordà. El restaurant gurmet de l'hotel, que ha estat guardonat amb 1 estrella Michelin, acull un celler, que també ha estat guardonat.

L'hotel és a tan sols 4 km de les platges de la Costa Brava i el port esportiu d'Empuriabrava. Els voltants de Castelló d'Empúries formen part del parc natural dels aiguamolls de l'Empordà. L'hotel està molt ben comunicat per carretera amb Girona i ofereix aparcament gratuït.

Les habitacions de l'Emporium Hotel són lluminoses i confortables i disposen d'internet WiFi gratuïta i TV per satèl·lit. Entre les instal·lacions de l'hotel, cal destacar un saló d'ambient tranquil i un bar-cafeteria, on se serveixen begudes i aperitius durant tot el dia.

El restaurant de l'hotel Empòrium és elegant i ofereix plats típics de cuina regional. També serveix menús de degustació i plats a la carta. La carta de vins és variada i inclou molts vins de la zona.

Si vols demanar alguna cosa en concret, ho podràs fer al pas següent, abans de reservar. Quan hagis reservat, et mostrarem les dades de l'allotjament perquè t'hi puguis posar en contacte directament.