Escapada a la Baixada de Falles - Erill de la Vall

Baixada de Falles d'Erill de la Vall L'Erill de la Vall (Alta Ribagorça)

Què farem?

Escapada a la Vall de Boí per viure la Baixada de Falles d'Erill de la Vall, així com els recursos culturals de la zona. Inclou activitats i allotjament. Transport no inclòs a càrrec del client.

Dissabte:
El dissabte matí, arribada a la Vall de Boí i check-in a l'allotjament. Durant tot el dia, visitarem el conjunt romànic d'esglésies declarades Patrimoni de la Humanitat de la Vall de Boí. Entrada a Sant Climent de Taüll + 2 esglésies a escollir + centre romànic de la Vall de Boí. Dinar lliure. A les 18h, realitzarem una visita la Formatgeria Taüll per descobrir-ne tots els secrets del seu formatge. Acabada la visita, tast dels formatges de producció pròpia. Sopar lliure.

A la nit, arriba el plat fort de l'escapada: la Baixada de Falles d'Erill de la Vall, un espectacle únic per viure amb els 5 sentits!

Diumenge:
El diumenge, us proposem recórrer i descobrir el paisatge del Parc Natural d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici de la mà d'un guia expert. Fi dels nostres serveis.

Allotjament en hotel o apartament de la zona a escollir segons disponibilitat en el moment de la reserva: 1 NIT d'allotjament en habitació doble.