Escapada a la Plantada de l'Arròs - Sant Jaume d'Enveja

Festa de la Plantada de l'Arròs Sant Jaume Sant Jaume d'Enveja (Montsià)

Què farem?

Escapada a Sant Jaume d'Enveja per viure la plantada tradicional de l'arròs, així com els recursos culturals de la zona. Inclou activitats i allotjament. Transport no inclòs a càrrec del client.

Dissabte:
El diumenge, al matí gaudirem d'un vermut al Musclarium de Sant Carles de la Ràpita on podrem degustar les joies del delta; els musclos i les ostres acompanyats d'una copa de vi DO Terra Alta o Priorat. Dinar lliure. A la tarda, visitarem el Centre d'Interpretació MonNatura Delta, un espai per conèixer la cultura deltebrenca. Fi dels nostres serveis.

Dissabte:
El dissabte matí, gaudirem de la festa de la plantada de l'arròs de Sant Jaume d'Enveja. Podrem viure en primera persona com eren les feines tradicionals de la plantada de l'arròs i tota la cultura al voltant d'aquest cultiu. Dinar lliure. A la tarda, llogarem les bicicletes per gaudir del Delta de l'Ebre a poc a poc, gaudint de cada ració, cada ecosistema, cada paisatge... Sopar lliure. Fi dels nostres serveis.

1 NIT d’allotjament en hotel rural de 3 o 4* a escollir segons disponibilitat en el moment de la reserva: Habitació doble i esmorzar inclòs.