Caixa-Regal Experiències PREMIUM

Escapades per regalar Catalunya

Què farem?

Exp. 1 - Visita-tast a la Coop. Garriguella, dinar i visita al Monestir St Pere de Rodes
Un dia complet per gaudir de l'Alt Empordà. Al matí, una visita a la Coop. Garriguella on ens explicaran tots els secrets de la DO Empordà. Després de la visita, dinar a la Cooperativa. A la tarda, una visita a Sant Pere de Rodes, un conjunt monumental únic a Catalunya.

Exp. 2 - Caviar & Relax a la Vall d'Aran, Una experiència premium.
Veure com es produeix un producte de luxe a les aigües del rius és una experiència inoblidable! Descobreix els esturions i el seu apassionant món. Arrodoneix la tarda amb una experiència Spa a les Termes Baronlia de Les.

Exp. 3 - Formatges i romànic a la Vall de Boí, tasta els Pirineus!
Declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, les esglèsies de la Vall de Boí son admirables en tots els sentits. Descobreix la seva històrica i combina-ho amb una experiència gastronòmica única, la formatgeria de Taüll. Inclou dinar a un dels restaurants amb més caliu de la zona.

Exp. 4 - Reviu el passar industrial del Berguedà; Colònia Vidal i Mines de Cercs, amb tast de cerveses.
Visita el museu de la Colònia Vidal, per conèixer com era la vida i el treball en una colònia tèxtil del 1900. Tasta el Berguedà a través de les seves cerveses I descobreix la vida dels miners i el procès de treball de la mineria al Museu de les Mines de Cercs.

Exp. 5 - Musclarium, tasta les joies del Delta i descobreix la seva història.
El Musclarium és un paradís marítim on degustar les joies més selectes del Delta de l'Ebre; els seus musclos i les seves ostres acompanyat d'un bon vi. A la tarda, descobrirem el passat històric de la cultura deltebrenca a MonNatura Delta.

Exp. 6 - Experiència històrica sobre la Guerra Civil a les Terres de l'Ebre + Tast de vins a Gandesa
Viatja als anys de la guerra civil. Descobreix la història d'aquest poble de la Terra Alta abans, durant i després del conflicte, el relat dels seus veïns i dels soldats que d'arreu del món van venir-hi a lluitar. Vine al Celler Cooperatiu de Gandesa dissenyat per l'arquitecte modernista Cesar Martinell el 1919 i tasta els seus vins.

Exp. 7 - Visita teatralitzada de la Cooperativa Falset-Marçà + Visita guiada a la Cartoixa d'Escaldei
Visita guiada a la Cartoixa d'Escaldei, la primera de la Península. Acabada la visita, tast al Celler Scala Dei, uns vins històrics. A la tarda, una visita teatralitzada sorprenent de la mà d’un treballador molt peculiar, lo Blai.

Exp. 8 - Descobreix el Baix Empordà en burricleta i tasta uns gelats artesans originals.
Els pobles medievals formen part de manera indissoluble del paisatge empordanès. Descobreix-los recorrent els camins amb burricleta, una bicicleta elèctrica rural. Acabada la visita, tast de gelats salats (de vermut, anxova, foie, etc) d'un dels millors mestres gelaters del món, tot maridat amb una copa de vi blanc DO Empordà.

Exp. 9 - Experiència marítimo-gastronòmica única! Descobreix l'ofici de pescador.
Recórrer les costes del bonic Empordà a vela d'un vaixell del 1915, és si més no, una experiència única per viure amb els 5 sentits. Si això li sumem un tast de garoines a bord, el converteix en una experiència excepcional! Arrodoneix la jornada coneixent de primera mà l'ofici de pescador al Museu de la Pesca de Palamós.

Exp. 10 - Descobreix la Garrotxa, la seva naturalesa volcànica i els seus productes més responsables.
La Fageda d'en Jordà és un dels paratges naturalment més bonics de Catalunya. En aquesta ocasió, la descobrirem a través dels seus productes elaborats de forma socialment responsable a la Cooperativa La Fageda i a sobre d'un carruatge de cavalls. Inclou dinar al Rest. Lava Parc.