Caixa-Regal Experiències

Escapades per regalar Catalunya

Què farem?

EXP. 1 - Visita-tast a la Coop. Garriguella i visita al Monestir de St Pere de Rodes
Un dia complet per gaudir de l'Alt Empordà. Al matí, una visita guiada al Conjunt Monumental de Sant Pere de Rodes, unes restes arquitectòniques úniques a Catalunya. Per la tarda, una visita a la Cooperativa Garriguella on ens explicaran tots els secrets de la DO Empordà

EXP. 2: - Descobreix el passar industrial del Berguedà; Colònia Vidal + Museu de les Mines de Cercs
Visita el museu de la Colònia Vidal, per conèixer com era la vida i el treball en una colònia tèxtil del 1900. I també podràs gaudir de l'experiència històrica al Museu de les Mines de Cercs, on podràs descobrir el procés de la mineria i la vida quotidiana d'una família minera.

EXP. 3 - Descobreix les joies gastronòmiques de la Vall d'Aran
Veure com es produeix un producte de luxe com el caviar a les aigües dels nostres rius és una experiència inoblidable! Descobreix els esturions i el seu apassionant món a Vielha, tasta les joies gastronòmiques de la Vall d'Aran amb un sabor únic!

EXP. 4 - Romànic i formatges a la Vall de Boí, tasta els Pirineus!
Declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, les esglèsies de la Vall de Boí son admirables en tots els sentits. Descobreix la seva històrica i combina-ho amb una experiència gastronòmica única, la formatgeria de Taüll.

EXP. 5 - Descobreix les estrelles del Bages! Bateig de Cel al l'Observatori Astronòmic
Descobrirem el cel que cada nit ens embolcalla de la mà d'un expert que ens explicarà tots i cada una de les anècdotes astronòmiques que desconeixem.

EXP. 6 - Experiència Musclarium, tasta les joies del Delta i descobreix tots els seus secrets!
El Musclarium és un paradís marítim on degustar les joies més selectes del Delta de l'Ebre; els seus musclos i les seves ostres acompanyat d'un bon vi. Gaudeix de la jornada marítima al 100% amb sorpresa!

EXP. 7 - Experiència històrica al Poble Vell + Centre Interpretació 115 dies + Tast de vins a Gandesa
Viatja als anys de la guerra civil. Descobreix la història d'aquest poble de la Terra Alta, el relat dels seus veïns i dels soldats que d'arreu del món van venir-hi a lluitar. Vine al Celler Cooperatiu de Gandesa dissenyat per l'arquitecte modernista Cesar Martinell el 1919 i tasta els vins.

EXP. 8 - Visita teatralitzada de la Coop. Falset - Marçà + Visita guiada a la Cartoixa d'Escaldei
Una visita teatralitzada sorprenent a la Cooperativa Falset Marçà de la mà d’un treballador molt peculiar. Lo Blai, un treballador poc avesat a rebre forasters. Passeja per Escaldei i descobriràs la primera cartoixa de la Península Ibèrica.

EXP. 9 - Oleoturisme, història i gastronomia en una sola experiència. Descobreix les oliveres Migjorn!
Redescobreix l'oli des d'una nova perspectiva; la d'aquells que cuiden dia a dia les oliveres. Visita a les oliveres i el seu entorn amb Montserrat al fons, visita de l'obrador i tasts d'olis amb degustació-maridatge.

EXP. 10 - Descobreix l'Empordanet! Visita guiada a Peratallada + tast de gelats salats artesans
L'Empordanet és un dels racons amb més encant de Catalunya, i dins d'aquest Peratallada és una de les seves joies. Combina una visita guiada al poble medieval de Peratallada amb un tast de gelats excepcional: la selecció de gelats salats de l'artesà Corvitto.