Escapada a La Garrotxa (1Nit Bed&Breakfast)

Escapades per regalar Catalunya

Què farem?

- Dissabte: Al matí, us proposem una visita a un lloc molt especial. Tindreu l'oportunitat de conèixer: Cooperativa la Fageda, una empresa de làctics.
Aquest lloc es caracteritza per ser un projecte social, que proposa la integració social dels col·lectius més vulnerables. Aquest projecte que va néixer l'any 1982, va suposar la integració dels malalts mentals que es trobaven en els hospitals psiquiàtrics. Actualment són més de 300 treballadors, la meitat aproximadament són discapacitats mentals.
Creiem que és una proposta amb un objectiu molt bonic!
I ara, vosaltres tindreu l'oportunitat de veure tot això de primera mà!

Posteriorment a aquesta activitat, visitareu un dels paisatges més espectaculars d'aquesta zona, la Fageda d'en Jordà. Us endinsareu dins d'aquest a sobre d'un carruatge de cavalls, una experiència espectacular, que us farà gaudir d'un milió de sensacions diferents!

Resta del dia lliure. Us proposem que gaudiu de la naturalesa de la Garrotxa. Podeu acostar-vos a Santa Pau, un dels pobles més bonics de la Garrotxa o bé visitar el volcà de Santa Margarida. Allotjament en habitació doble i esmorzar inclòs a un Hotel Rural de la zona, segons disponibilitat.

- Diumenge: Una experiència única us espera el Diumenge. Tindreu l'oportunitat de visitar Besalú, un dels pobles més bonics de Catalunya!
Aquesta visita es basarà en l'àmbit més medieval d'aquest lloc, situant-se sobretot en el Call Jueu i els Banys.
No us ho perdeu!

Acabada la visita, podreu seguir descobrint els secrets que amaga aquest poble. Fi dels nostres serveis.