Escapada a la Fira de l'Aixada

Escapada a la Fira de l'Aixada Manresa (Bages)

Què farem?

Escapada a Manresa per viure la Fira de l'Aixada, així com els recursos culturals de la zona. Inclou activitats i allotjament. Transport no inclòs, a càrrec del client.

Dissabte:
Aquest dissabte gaudirem de dues visites molt interessants!
En primer lloc anirem a Món Sant Benet, un viatge en el temps, per situar-nos en l'època medieval. Podrem descobrir com era la vida en un monestir: on les veus, els sons i les imatges del passat afloraran en les parets mil·lenàries. Recorrerem els espais més emblemàtics del monestir.
Posteriorment a aquesta visita a una finca enològica: Oller del Mas, un celler amb reconegut prestigi. Podrem descobrir la finca i el seu apassionant castell, també tindrem l'oportunitat de veure la bodega. Acabarem la visita realitzant una tast dels millors vins!
Sopar lliure. Allotjament en hotel segons règim.

Diumenge:
¿Us perdreu la Fira de l'Aixada de Manresa?
La Fira de l'Aixada és un mercat medieval, que enguany tindrà lloc els dies 24 i 25 de febrer i que, a més, compleix la vintena edició. Una fira que ens vol transportar al s.XIV de la ciutat de Manresa per redescobrir els espais i els personatges del moment.
La Festa de Llum, que se celebra el 21 de febrer, rememora el misteri segons el qual, ara fa uns 650 anys, una llum provinent de Montserrat va entrar a l'església del Carme.
Una festa impressionant i misteriosa, no te la perdis!

Allotjament en hotel o apartament de la zona a escollir segons disponibilitat en el moment de la reserva: 1 NIT d'allotjament en habitació doble i esmorzar inclòs.