Escapada a la Festa del Xató

Escapada a la Festa del Xató Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

Què farem?

Escapada a Vilafranca del Penedès per veure la Festa del Xató, així com els recursos culturals de la zona. Inclou activitats i allotjament. Transport no inclòs, a càrrec del client.

Dissabte:
Una activitat molt completa ens espera aquest dia!
Aquesta visita començarà a les dotze, Serem rebuts a l'agrobotiga del celler on hi han unes vistes magnífiques a Vilobí i a la muntanya de Montserrat. Degustarem un cava i posteriorment ens faran una breu introducció del celler.
Ens dirigirem cap al Castell de Grabuac i/o la capella de Can Suriol on ens explicaran de forma amena la història del Castell i de la família Suriol
També aprendrem sobre el cultiu ecològic i les principals diferencies que pot presentar respecte al convencional.
Ens dirigirem al celler, on ens explicaran com realitzen els caves i vins. Finalitzarem aquesta visita amb una degustació de dos productes.
Posteriorment a les dues, anirem a la Sínia de Can Suriol. On degustarem un aperitiu conjuntament amb una copeta de cava. Realitzarem una tradicional calçotada i un dinar consistent.
Una experiència única!
Sopar lliure. Allotjament en hotel segons règim.

Diumenge:
¿Voleu aprendre a realitzar xató? Doncs aquesta és la vostra oportunitat. Amb aquesta activitat realitzarem un taller, on ens explicaran com fer un bon xató.
Posteriorment a aquesta activitat, us proposem conèixer una finca, endinsant-nos en les vinyes que envolten el celler. Gaudint de l'encant de la terra del Penedès.
Aquesta activitat inclou esmorzar, tast de vins, ruta guiada per les vinyes...

Allotjament en hotel o apartament de la zona a escollir segons disponibilitat en el moment de la reserva: 1 NIT d'allotjament en habitació doble i esmorzar inclòs.