Escapada a la Festa dels Tonis

Festa dels Tonis Taradell (Osona)

Què farem?

Escapada a Taradell per veure la Festa dels Tonis, així com els recursos culturals de la zona. Inclou activitats i allotjament. Transport no inclòs a càrrec del client.

Divendres:
La Casa Riera Ordeix és un d'aquells obradors que han sabut preservar l'essència de la tradició xarcutera de Vic. A la seva cinquena generació, la família Riera Ordeix ha adaptat el seu obrador per fer-hi una autèntica casa de la llonganissa de la Plana de Vic. I aquesta és la que tindrem l'oportunitat de visitar.
Una experiència molt especial!
Sopar lliure. Allotjament en hotel segons règim.

Dissabte:
El dissabte tindrem l'oportunitat de gaudir de dues activitats molt curioses!
En primer lloc: Realitzarem una visita a una casa de pagès (Mas Casablanca) per aprendre com viuen. Visitarem el Mas de punta a punta; veurem vaques, vedells, cavalls, gallines, ànecs amb els seus pollets, diferents tipus d'aus, etc. També aprendrem com es cultiva l'hort i tots els seus fruits. Aprendrem com viure a pagès!
Posteriorment tindrem l'oportunitat de viure una tradició. Les fogueres de St. Antoni i degustar el porc que amb tant de treball han aconseguit els pagesos!
Sopar lliure. Allotjament en hotel segons règim.

Diumenge
A molts indrets de Catalunya es celebra una festa dedicada a Sant Antoni Abat. A Osona, aquesta festa, pren una denominació especial: Els Tonis.
Els Tonis de Taradell són els més populars de tots, els que més carreters apleguen i més cavalls congreguen.
Vine i gaudeix d'aquesta tradicional festa!

Allotjament en hotel o apartament de la zona a escollir segons disponibilitat en el moment de la reserva: 1 NIT d'allotjament en habitació doble i esmorzar inclòs.