Escapada a la Fira del Camí Ral

Fira de Sant Hilari - Fira del Camí Ral Vilanova del Camí (Anoia)

Què farem?

Escapada a Vilanova del Camí per veure la Fira del Camí Ral, així com els recursos culturals de la zona. Inclou activitats i allotjament. Transport no inclòs, a càrrec del client.

Dissabte:
Començarem aquest emocionant dia amb la visita al Molí Paperer, allà realitzarem un taller molt interessant. El Molí Paperer de Capellades era un dels més importants a tot Catalunya, aportava paper a gran part del territori espanyol i les Amèriques.
Serà una visita realment curiosa.
Posteriorment ens dirigirem al Castell de la Pobla de Claramunt, aquest data de 978. Un castell que formava part del comtat de Barcelona i que va tenir un paper fonamental en la Reconquesta. Es troba dins del TOP 10 de castells a Catalunya.
No t'ho pots perdre!
Sopar lliure. Allotjament en hotel segons règim.

Diumenge
Quan els nostres avantpassats no tenien cotxe i havien d'anar a lloms d'un cavall o mula els trajectes eren molt més llargs. És per aquest motiu, que moltes vegades, aquests trajectes s'havien de fer amb un parell o tres de dies i es necessitava allotjament i parada a mig camí. Aquest és el cas de Vilanova del Camí. Al mig de l'antic camí que unia Barcelona amb Lleida hi havia aquesta petita població que servia de parada i fonda per a més d'un, va ser una època de bonança per aquest paratge. Avui en dia, els vilanovins i les vilanovines segueixen rememorant aquella esplèndida època amb aquest bonic mercat.
Gaudeix de la gastronomia i de la història de Vilanova del Camí!

Allotjament en hotel o apartament de la zona a escollir segons disponibilitat en el moment de la reserva: 1 NIT d'allotjament en habitació doble i esmorzar inclòs.