Escapada als Tres Tombs de Sant Antoni

Tres Tombs de Sant Antoni Valls (Alt Camp)

Què farem?

Escapada a Valls per viure els Tres Tombs de Sant Antoni, així com els recursos culturals de la zona. Inclou activitats i allotjament. Transport no inclòs, a càrrec del client.

Dissabte:
Una activitat molt productiva ens espera aquest dissabte. ¿Sabeu l'origen dels calçots? Doncs amb aquesta experiència tindrem l'oportunitat de saber quin és.
El dia començarà amb una ruta per les vinyes on ens explicaran aspectes tan importants com: el seu procés, la importància del bon cultiu, el coneixement del clima i la terra. Seguidament, és visitarem una masia rural on es conrea l'autèntic calçot de Valls. Finalment, tornarem al celler per realitzar una visita guiada que inclou un tast comentat de vins i caves.
Una activitat molt completa!
Sopar lliure. Allotjament en hotel segons règim.

Diumenge:
No desaprofiteu l'oportunitat de viure els Tres Tombs de Sant Antoni, una de les cites més importants de Valls!
La festa dedicada a Sant Antoni de Vall és una de les més concorregudes de Catalunya, els que presenten una millor col·lecció de carros de treball i alhora el recorregut més complex al seu pas pel barri antic de la ciutat, fet que posa a prova la destresa dels carreters. Han estat declarats Festa Tradicional d'Interès Nacional per part del govern de la Generalitat de Catalunya.

Allotjament en hotel o apartament de la zona a escollir segons disponibilitat en el moment de la reserva: 1 NIT d'allotjament en habitació doble i esmorzar inclòs.