Escapada a FiPorc

Escapada a FiPorc Riudellots de la Selva (La Selva)

Què farem?

Escapada a Riudellots de la Selva per viure FiPorc, així com els recursos culturals de la zona. Inclou activitats i allotjament. Transport no inclòs a càrrec del client.

Dissabte:
Un dia ple de sensacions ens espera aquest dissabte:
En primer lloc realitzarem una visita per Girona per veure els punts més emblemàtics de Girona. Aquells amb més història passada i també amb més reconeixement present. Però l'experiència no s'acaba aquí. Què seria de la visita a una ciutat sense degustar els seus plats més típics i visitar els seus establiments més reconeguts? Amb aquesta visita també tindreu l'oportunitat de fer-ho.
Posteriorment a aquesta a activitat ens dirigirem a un centre termal, on gaudirem d'una experiència triple: Frigidarium (fred), Caldarium (calent) i Tepidarium (tebi). Una activitat que ens permetrà relaxar-nos.
Sopar lliure. Allotjament en hotel segons règim.

Diumenge:
A Riudellots celebren FiPorc una festa entorn de la figura del Porc. En aquesta hi ha un espai especialment adequat per aprendre on persones expertes ens explicaran com fer cada un dels processos de la matança i elaboració dels diferents productes.
No t'ho perdis!

Allotjament en hotel o apartament de la zona a escollir segons disponibilitat en el moment de la reserva: 1 NIT d'allotjament en habitació doble.