Escapada a la Festa de l'Arròs i Ball Cerdà

Festa de l'Arròs i el Ball Cerdà Bagà (Berguedà)

Què farem?

Escapada a Bagà per veure la Festa de l'Arròs i Ball Cerdà, així com els recursos culturals de la zona. Inclou activitats i allotjament. Transport no inclòs a càrrec del client.

Dissabte:
El dissabte durem a terme dues activitats esplèndides!
En primer lloc descobrirem l'Alt Berguedà i els seus punts més emblemàtics. Anirem sobre la furgoneta d'en Llorenç, una guia que ens explicarà tots els secrets que amaguen aquests meravellosos paratges.
Començarem posant rumb a Guardiola de Berguedà, recorrerem estrets camins per arribar a Vallcebre, Saldes i Gósol. Si el temps és bo, tindrem l'oportunitat de visitar la Serra dels Rasos de Peguera i la Serra d'Ensija. No perdis l'oportunitat i descobreix la comarca!
Posteriorment realitzarem un taller d'allò més interessant!
Un taller tradicional de ceràmica i cistelleria. Durant una tarda retrocedirem uns quants anys per arribar a quan els nostres avis eren petits, per experimentar i aprendre alguns dels oficis artesanals, tot això de mans d'una mestra de la ceràmica. Després tindrem l'oportunitat de veure una demostració de cistelleria tradicional, aprenent-ne tots els secrets de la mà d'una experta en anys i saviesa.
Sopar lliure. Allotjament en hotel segons règim.

Diumenge:
Un any més la vila de Bagà es prepara per viure una de les tradicions més especials que s'han mantingut al llarg del temps "La Festa de l'Arròs". I aquest any tindrem l'oportunitat de gaudir-la al màxim. En l'actualitat es cuina a foc lent una paella de 3 metres de diàmetre, amb 250 quilos d'arròs, per a més de 2.000 persones. Un dels elements que caracteritza aquesta festa és la ballada del Ball Cerdà, una dansa mil·lenària originària de la Cerdanya. També podrem trobar una fira de productes.
No t'ho perdis!

Allotjament en hotel o apartament de la zona a escollir segons disponibilitat en el moment de la reserva: 1 NIT d'allotjament en habitació doble.