Escapada a Cau de Bruixes

Cau de Bruixes Centelles (Osona)

Què farem?

Escapada a Centelles per veure Cau de Bruixes, així com els recursos culturals de la zona. Inclou activitats i allotjament. Transport no inclòs a càrrec del client.

Dissabte:
Un cop a l'any aquesta terra, Centelles, es transforma en un Aquelarre de Bruixes. Una festa on l'esoterisme i les bruixes seran els protagonistes. Podrem gaudir d'espectacles, mercats...
Un cop tots reunits anirem fins al Bosc de la Bruixa (està dintre del poble), passejarem pels carrers temàtics, participarem en els correfocs de diables, cabrons i bruixes (porteu roba adequada i barret si voleu entrar-hi), assistirem al Conjur del Gran Boc i tastarem la queimada, gaudirem de l'espectacle i cercavila de La Bruixa, i del Sàbat de les bruixes i proclamació de la bruixa de l'any.
Sopar lliure. Allotjament en hotel segons règim.

Diumenge:
Diumenge realitzarem una visita molt particular, anirem al Molí de la Llavina, un dels únics molins fariners de tot Catalunya!
Podrem veure bestiar lliure, el funcionament del molí... És un dels pocs molins que encara segueixen en funcionament.
També farem unes petites degustacions de formatges, mel, mató, pa blanc...
Gaudiu d'aquesta impressionant experiència, no t'ho perdis!

Allotjament en hotel o apartament de la zona a escollir segons disponibilitat en el moment de la reserva: 1 NIT d'allotjament en habitació doble.