Escapada a la Fira i Festa de la Calçotada

Fira i Festa de la Calçotada Valls (Alt Camp)

Què farem?

Escapada a Valls per veure la Fira i Festa de la Calçotada, així com els recursos culturals de la zona. Inclou activitats i allotjament. Transport no inclòs a càrrec del client.

Dissabte:
Que millor que gaudir d'un dissabte amb una visita interessantíssima!
Aquest dia tindrem l'oportunitat de visitar la Vinícola de Nulles amb la Catedral del Vi com emblema. El celler amb denominació d'origen Tarragona va ser dissenyat per l'arquitecte Cèsar Martinell i és una de les Joies Modernistes del Mediterrani de 1917. Actualment aquesta vinícola segueix activa gràcies a la marca ADERNATS. Realitzarem una visita amena i divertida que ens permetrà conèixer els secrets més amagats de la Catedral del Vi. Primer veurem la vinoteca Adernats, seguirem amb una ruta per la Catedral. Podrem tastar vi d'una bóta de fusta, entrar al laboratori de l'enòleg. Acabarem amb un material audiovisual i fent un tast de dons vins a escollir.
Sopar lliure. Allotjament en hotel segons règim.

Diumenge:
Valls és l'origen dels calçots i els castells. Doncs amb aquesta festa tindrem l'oportunitat de gaudir de primera mà una de les festes més populars i característiques de Catalunya: Les calçotades.
No us perdeu el tradicional concurs de menjar calçots!

Allotjament en hotel o apartament de la zona a escollir segons disponibilitat en el moment de la reserva: 1 NIT d'allotjament en habitació doble.