Escapada a la Festa dels Romeus

Festa Romeus Monistrol de Montserrat (Bages)

Què farem?

Escapada a Monistrol de Montserrat per veure la Festa dels Romeus, així com els recursos culturals de la zona. Inclou activitats i allotjament. Transport no inclòs a càrrec del client.

Dissabte:
Aquest dia gaudirem d'una Ruta matinal, partirem des del centre de Manresa, on agafarem les nostres bicicletes per allunyar-nos de la ciutat cap als petits camps de vinya. Farem una ruteta d'uns 10 km aproximadament. Mentre realitzem aquesta podrem gaudir de la imponent muntanya de Montserrat. Arribarem a un petit celler artesanal que elabora vins amb una acurada dedicació. Ens explicaran aspectes interessantíssims sobre el terreny i conèixer els aspectes que fan que aquest celler sigui tan especial. Posteriorment caminarem entre les vinyes, visitarem el celler i degustarem alguns dels magnífics productes que elaboren.
Sopar lliure. Allotjament en hotel segons règim.

Diumenge:
Reviviu el passat d'aquesta població amb l'ajuda d'un apassionat de la història del nostre país, el Josep María Rosinyol. Gaudiu de les explicacions històriques, les llegendes i les curiositats sobre la història de com la pesta va fer estralls en aquesta població.
Posteriorment a aquesta activitat, tindrem l'oportunitat de viure la Festa dels Romeus, reviure l'època en què la pesta va aguaitar aquesta població, tot això mitjançant representacions teatrals, danses, música...
Una experiència per a tota la família!

Allotjament en hotel o apartament de la zona a escollir segons disponibilitat en el moment de la reserva: 1 NIT d'allotjament en habitació doble.