Escapada a l'Encamisada de Falset

L'Encamisada Falset (Priorat)

Què farem?

Escapada a Falset per veure l'Encamisada, així com els recursos culturals de la zona. Inclou activitats i allotjament. Transport no inclòs a càrrec del client.

Dissabte:
Les activitats que es duran a terme durant aquest dia seran les visites de dos llocs molt especials:
En primer lloc anirem a veure la Cartoixa d'Escaldei, una de les obres arquitectòniques amb més valor i història. Tot això comença quan al S. XII, els monjos de l'Ordre de la Cartoixa varen venir de Provença per fundar la primera cartoixa de la Península Ibèrica: un monestir impressionant resguardat per la Serra Major de Montsant. Amb aquesta visita podràs descobrir l'història i secrets que amaga aquest particular lloc.
Posteriorment a aquesta activitat visitarem el Celler de Scala Dei, en aquest celler hi trobarem una infinitat de varietats de vins i garnatxes i una tradició i saber fer, digne d'anys i generacions d'experiències.
Sopar lliure. Allotjament en hotel segons règim.

Diumenge:
El diumenge també serà un dia bastant intens!
Per començar gaudirem d'una visita teatralitzada al Celler Cooperatiu de Falset. Aquesta visita serà realitzada per Lo Blai, un treballador poc avesat a rebre forasters. De forma amena aprendrem els detalls i secrets que amaga aquest celler. Aquesta visita acaba en la sala de tast, on degustarem tres vins de gammes Ètim i Castell de Falset, els emblemes de la Cooperativa Falset Marçà i elaborats a l’empara de la DO Montsant.
Per finalitzar aquesta escapada viurem de primera mà, l'Encamisada: una festa per commemorar la victòria del poble contra les tropes invasores. Ho van aconseguir d'una forma molt curiosa, es van camuflar a la boira portant camises blanques i d'aquesta manera van aconseguir guanyar a l'enemic.
No t'ho perdis!

Allotjament en hotel o apartament de la zona a escollir segons disponibilitat en el moment de la reserva: 1 NIT d'allotjament en habitació doble.