Escapada de Nadal al Berguedà

Nadal al Berguedà! Berga (Berguedà)

Què farem?

Escapada a Berga per viure el Nadal al Berguedà, així com els recursos culturals de la zona. Inclou activitats i allotjament. Transport no inclòs, a càrrec del client.

Dissabte:
El Dissabte gaudirem d'una experiència increïble!
Realitzarem una visita guiada a tres punts molt interessants, en primer lloc podrem pujar a sobre del Tren del Ciment, una activitat única.
Un cop acabat el trajecte amb el tren, visitarem els jardins artigues, un projecte dissenyat per l'artista modernista Antoni Gaudí i un dels punts més emblemàtics de la Pobla de Lillet.
Per acabar amb les activitats d'aquest dia, visitarem també el Museu del Ciment!
Sopar lliure. Allotjament en hotel segons règim.

Diumenge:
No coneixes els Pastorets de l'Ametlla de Merola?
Són una representació teatral de l'obra La flor de Nadal. Aquesta obra només es representa a l'Ametlla i, a més a més, el text i la música són fets per fills de la localitat, cosa que encara la fa més especial.
Aquesta representació es porta a terme des de 1954 i l'any 2007 van rebre La Creu de Sant Jordi, una distinció que atorga la Generalitat de Catalunya.
Vine a gaudir d'uns pastorets únics!

Dilluns:
Vols conèixer els secrets que amaga la tradicional festa de la Fia-Faia?
Amb aquesta activitat podrem descobrir els secrets, les diferències entre les diferents fia-faies, les històries, llegendes i mites relacionats amb aquesta enigmàtica festa.
Tot això a la Fia-Faia de Bagà!

Dimarts:
Amb aquesta activitat tindrem l'oportunitat de descobrir un altre aspecte característic de la Pobla de Lillet, el seu Pessebre Vivent!
Durant les festes de Nadal aquest poble es converteix en un enorme Pessebre!
Sentiu-vos figuretes de pessebre per un dia en un entorn màgic. Escapeu-vos a viure el Nadal al Berguedà i gaudiu del pessebre vivent de la Pobla de Lillet!

Allotjament en hotel o apartament de la zona a escollir segons disponibilitat en el moment de la reserva: 3 NIT d'allotjament en habitació doble.