Escapada a la Fira del Nadal i Fira Pessebre

Fira del Nadal i Fira Pessebres Olot (Garrotxa)

Què farem?

Escapada a Olot per veure la Fira del Nadal i Fira Pessebre, així com els recursos culturals de la zona. Inclou activitats i allotjament. Transport no inclòs a càrrec del client.

Dissabte:
El dissabte tindreu l'oportunitat de gaudir de dues activitats!
La primera activitat es tractarà de visitar la Fageda d'en Jordà amb el típic carruatge de cavalls, una experiència única i molt especial. Aquest carruatge us portarà als llocs més ocults d'aquesta pintoresca Fageda.
Posteriorment a aquesta increïble activitat, podreu visitar la Cooperativa La Fageda. Una cooperativa de productes làctics, amb un objectiu molt bonic, la finalitat d'aquesta és donar integració social a persones amb discapacitat intel·lectual o trastorns mentals. Actualment té 250 treballadors dels quals la meitat són persones amb discapacitat mental.
Sopar lliure. Allotjament en hotel segons règim.

Diumenge:
No ens podem anar d'Olot sense veure la tradicional fira que es porta a terme en aquestes dates: La Fira del Nadal i Fira del Pessebre!
Aquesta tradicional fira, se celebra durant el pont de la Puríssima al centre de la ciutat. Podreu trobar tot tipus de productes i articles relacionats amb el Nadal.
No perdeu l'oportunitat de viure aquesta fira!

Allotjament en hotel o apartament de la zona a escollir segons disponibilitat en el moment de la reserva: 1 NIT d'allotjament en habitació doble i esmorzar inclòs.