Escapada a la Fira Puríssima

Fira Puríssima de Gironella i Fira Santa Llúcia de Prats Gironella (Berguedà)

Què farem?

Escapada a Gironella per veure la Fira Puríssima, així com els recursos culturals de la zona. Inclou activitats i allotjament. Transport no inclòs a càrrec del client.

Dissabte:
El dissabte tindrem l'oportunitat de viure la Fira de Nadal, Artesania i Tradició!
Aquesta tradicional fira que se celebra a Gironella serà la vostra oportunitat per realitzar les últimes compres nadalenques. També tindreu l'oportunitat de gaudir d'un producte molt típic sobretot en aquestes dates: El blat de moro escairat.
Podreu realitzar totes aquestes activitats mentre recorreu els estrets camins que caracteritzen a Gironella i mentre gaudiu del paisatge a la llera del Llobregat.
Degusta la tradició berguedana!
Sopar lliure. Allotjament en hotel segons règim.

Diumenge:
El diumenge us esperen dues activitats increïbles!
En primer lloc podreu visitar la Colònia Vidal, serà com realitzar un viatge al passat. Fa temps aquesta colònia va ser un bulliciós espai, on moltes famílies es quedaven a viure per treballar a la fàbrica. Avui en dia les instal·lacions estan tancades, però tindreu l'oportunitat de visitar-les per saber com era viure a una colònia, quines activitats realitzaven...També visitarem l'Esglèsia de la Colònia Pons. I finalment acabarem anant a Gironella per visitar la Colònia on ens explicaran totes les curiositats sobre els amos.
Un cop acabem aquesta activitat tindrem el plaer de gaudir d'una cuina sana i de proximitat de mà de la Colònia!
Sopar lliure. Allotjament en hotel segons règim.

Allotjament en hotel o apartament de la zona a escollir segons disponibilitat en el moment de la reserva: 1 NIT d'allotjament en habitació doble i esmorzar inclòs.