Escapada a la Fira de la Ratafia

Fira de la Ratafia Besalú (Garrotxa)

Què farem?

Escapada a Besalú per veure la Fira de la Ratafia, així com els recursos culturals de la zona. Inclou activitats i allotjament. Transport no inclòs a càrrec del client.

Dissabte:
Aquest dissabte tindreu l'oportunitat de viure dues activitats interessantíssimes!
La primera consisteix a visitar tres projectes locals de qualitat, aquesta activitat es desenvolupa en el Parc Natural de la Fageda, un dels projectes socials amb més èxit i repercussió a tot Catalunya!
El seu objectiu és que totes les persones amb una discapacitat intel·lectual de la Garrotxa puguin tenir una feina remunerada.
Un cop acabem de visitar la Fageda, ens dirigirem a l'Astrol, una granja de xais i ovelles just al costat del volcà Astrol. Allà descobrirem els secrets d'aquests animals.
Finalitzades aquestes dues visites, ens dirigirem a un restaurant de cuina volcànica per gaudir d'un dinar.

Finalment gaudirem de la Fira de la Ratafia de Besalú, un mercat d'artesania, mostra, degustació i venda de ratafies de Catalunya. On es farà elecció de la millor ratafia de l'any.
Sopar lliure. Allotjament en hotel segons règim.

Allotjament en hotel o apartament de la zona a escollir segons disponibilitat en el moment de la reserva: 1 NIT d'allotjament en habitació doble i esmorzar inclòs.