Escapada a la Fira de Sant Andreu

Fira de Sant Andreu Torroella de Montgrí (Baix Empordà)

Què farem?

Escapada a Torroella de Montgrí per veure la Fira de Sant Andreu, així com els recursos culturals de la zona. Inclou activitats i allotjament. Transport no inclòs, a càrrec del client.

Dissabte:
Les activitats que realitzarem el dissabte ens permetran gaudir dels pobles que ens amaga una de les comarques amb més encant de Catalunya, el Baix Empordà. Pobles petits, camps d'arròs, planes enormes amb una naturalesa d'allò més bonica, arquitectura medieval... Tot això a sobre d'una burricleta!
Un cop finalitzada aquesta increïble activitat, farem una visita a Mooma Cider. En aquest lloc es fa una sidra 100% empordanesa, tota realitzada amb productes de proximitat!
Sopar lliure. Allotjament en hotel segons règim.

Diumenge:
El diumenge podrem gaudir de dues activitats, la primera serà visitar la Fira de Sant Andreu de Torroella de Montgrí. Aquesta és una de les fires més antigues de Catalunya!
Un cop hàgim acabat, podrem veure un dels concursos de gossos amb més pes a Catalunya. En aquest només poden participar gossos que hagin estat campions amb anterioritat, els gossos amb el millor palmarès de l'Estat!

Allotjament en hotel o apartament de la zona a escollir segons disponibilitat en el moment de la reserva: 1 NIT d'allotjament en habitació doble i esmorzar inclòs.