Escapada a la Fira del Salí de Cambrils

Fira del Salí de Cambrils Odèn (Solsonès)

Què farem?

Escapada a Odèn per veure la Fira del Sali de Cambrils, així com els recursos culturals de la zona. Inclou activitats i allotjament. Transport no inclòs a càrrec del client.

Dissabte:
El dissabte gaudirem d'un parell de visites molt interessants!
En primer lloc gaudirem de la Solsona Monumental, com ja sabeu, Solsona és una ciutat històrica i així ho mostra el seu nucli antic. La visita té una durada aproximada d'unes 2 hores, durant les quals podreu visitar els punts més emblemàtics de la ciutat, el que anomenem la "Solsona monumental". Podreu contemplar el Pou de Gel, la catedral i els claustres, el Palau de Llobera, la Torre de les Hores, entre d'altres.
També tindreu l'oportunitat d'entrar al Quarto dels Gegants.
Sopar lliure. Allotjament en hotel segons règim.

Diumenge:
Aquest dia t'esperen dues activitats. En primer lloc tindràs la possibilitat de viure la Fira del salí de cambrils o també coneguda com a Fira del Trumfo i la Sal. Aquesta es caracteritza pels mercats, tallers i activitats relacionats amb el producte de proximitat.
Posteriorment podreu viure l'experiència de descobrir el Zoo dels Pirineus, allà podreu veure més de 50 espècies diferents d'aus. Tot això en un espai privilegiat. La durada aproximada és 1hr que et permetrà descobrir tots els secrets que oculten aquestes aus rapinyaires. Posteriorment podreu visitar la granja, on trobareu els animals comuns.
Finalment tindreu l'oportunitat de descobrir que és una fagina i una geneta.

Allotjament en hotel o apartament de la zona a escollir segons disponibilitat en el moment de la reserva: 1 NIT d'allotjament en habitació doble i esmorzar inclòs.