Escapada a la Fira del Bestiar de Peu Rodó

Fira del Bestiar de Peu Rodó Salàs de Pallars (Pallars Jussà)

Què farem?

Escapada a Salàs de Pallars per veure la Fira del Bestiar de Peu Rodó, així com els recursos culturals de la zona. Inclou activitats i allotjament. Transport no inclòs a càrrec del client.

Dissabte:
El dissabte durant tot el dia descobrirem els recursos d'aquesta magnífica població. Una excursió pels sentits, un dia per llepar-se els dits!
Aquesta travessia per la Pobla de Segur ens servirà per descobrir als productors locals de la zona. Iniciarem el dia visitant una finca de producció agrària on podrem experimentar les tasques pròpies d'un pastor. Visitarem la granja, viurem el dia a dia de les persones que es dediquen a la ramaderia i aprofundirem en la comercialització de la carn.
Seguidament una visita a una petita cerveseria, dos mestres cervesers que cuiden cada detall a l'hora de la preparació de la cervesa.
Després una parada per dinar.
Finalment, l'última activitat, una visita i degustació a Licors Portet, una de les empreses amb més història en aquesta població. Sopar lliure. Allotjament en hotel segons règim.

Diumenge:
El diumenge l'aprofitarem per descobrir les botigues tradicionals de Salàs de Pallars. Aquestes ens faran sentir com si haguéssim fet un viatge al passat. Trobarem dos tipus d'establiments: aquells que venien productes - com la botiga de queviures, la farmàcia o l'estanc - i aquells que usaven els productes, és a dir, els establiments de serveis, com la barberia o el bar/taverna-cafè. Tots ambientats en l'època.

Allotjament en hotel o apartament de la zona a escollir segons disponibilitat en el moment de la reserva: 1 NIT d'allotjament en habitació doble.