Escapada a la Fira Medieval de Lloret de Mar

Fira Medieval Lloret de Mar (La Selva)

Què farem?

Escapada a Lloret de Mar per veure la Fira Medieval, així com els recursos culturals de la zona. Inclou activitats i allotjament. Transport no inclòs a càrrec del client.

Dissabte:
El dissabte durant tot el dia descobrirem els recursos culturals d'aquesta magnífica població. De bon matí, visitarem el Museu del Mar, un lloc amb molta història. Aquest edifici de mitjans del segle XIX va ser testimoni present dels indians, persones que anaven a fer fortuna a les Amèriques. Posteriorment podrem gaudir d'una visita a Es Tint, una de les poques botigues tradicionals de tint a xarxes de pescadors que segueix en l'actualitat. I finalment aquest dia, podrem viure la Fira i sentir que formem part de l'època medieval.
Sopar lliure. Allotjament en hotel segons règim.

Diumenge:
El diumenge l'aprofitarem per descobrir Tossa de Mar mitjançant la seva història i els seus personatges, passejant per la Vil·la dels Ametllers i posteriorment el Castell Vell de Tossa. Seguidament anirem a la Fira Medieval i gaudirem d'aquesta amb els cinc sentits.
Fi dels nostres serveis.

Allotjament en hotel o apartament de la zona a escollir segons disponibilitat en el moment de la reserva: 1 NIT d'allotjament en habitació doble i esmorzar inclòs.