Escapada al Mata-Degolla

El Mata-Degolla Sant Quintí de Mediona (Alt Penedès)

Què farem?

Escapada a Sant Quiní de Mediona per veure el Mata-Degolla, així com els recursos culturals de la zona. Inclou activitats i allotjament. Transport no inclòs a càrrec del client.

Dissabte:
Aquest dia aprofitarem per fer un seguit de visites molt interesants. En primer lloc, anirem al Celler Miquel Jané, on farem una visita que constarà de 3 parts: Començarem amb un passeig entre les vinyes per conèixer millor els seus cicles de vida, sòl, clima... Després una part enològica, entre premses i bótes, on ens explicaran els diferents processos. I finalment una petita degustació dels seus vins.
Un cop finalitzem aquesta activitat, ens dirigirem al Castell de Mediona, on ens explicaran l'història del castell, les seves llegendes, entre d'altres. Sopar lliure. Allotjament en hotel segons règim.

Diumenge:
El diumenge gaudirem de la tradicional festa: el Mata-Degolla. Aquesta rememora els fets succeits l'any 1714 amb la revolta dels segadors. Podràs conéixer la seva vestimenta, preparació, com s'entrenaven i com eren les cruentes batalles.
Tindràs l'oportunitat de visitar els campaments dels dos bàndols: El borbònic (format pels militars de Felip V) i els defensors catalans. A les 13h30 arriba l'hora de la veritat, l'hora de la batalla. Serà una jornada plena d'història i d'entreteniment!

Allotjament en hotel o apartament de la zona a escollir segons disponibilitat en el moment de la reserva: 1 NIT d'allotjament en habitació doble i esmorzar inclòs.