Escapada gastronòmica a la Vall d'Aran (1Nit MP)

Escapades per regalar Catalunya

Què farem?

- Dissabte: Al matí, (12h00) us proposem una visita molt especial; la visita a la piscifactoria Caviar Nacarii. Un dels únics centres del país de producció de caviar. Coneix aquest preuat producte de primera mà, la seva producció i el seu cuidat. Acabarem la visita amb un tast de caviar acompanyat d’una copa de cava.

Acabada la visita, ens dirigirem al Restaurant Era Coquela, un dels més ben valorats de tota la Vall d’Aran. Un menú gastronòmic de proximitat que ens farà conèixer tots els plats típics d’aquesta comarca.

Resta del dia lliure. Us proposem que gaudiu de la naturalesa de la Vall d’Aran. Podeu acostar-vos al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici per la banda aranesa. Allotjament en habitació doble i esmorzar inclòs a l'Hotel El Ciervo, de Vielha.

- Diumenge: Al matí, us proposem una visita molt pagesa; la visita a la granja de cabres i elaboració de productes làctics Formatgeria Taüll (No inclosa, subjecta a disponibilitat i horaris d'obertura). En aquest entorn immillorable s'elaboren alguns dels millors formatges reconeguts i premiats arreu. Visitarem la granja, veurem els cabrits petits i aprendrem tot el procés d'elaboració dels productes làctics. Acabarem la visita, amb una degustació dels millors formatges de la granja. Dinar lliure.

Acabada la visita, podeu descobrir la Vall de Boí i deixar-vos seduir per la bellesa de les seves esglésies romàniques declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Fi dels nostres serveis.