Escapada històrica a les Terres de l'Ebre (1Nit BB)

Escapades per regalar Catalunya

Què farem?

- Dissabte: Al matí, us proposem una visita històrica plena de sentiment i emocions: la descoberta de la Batalla de l'Ebre. Iniciarem de bon matí amb la visita al Poble Vell de Corbera, un poble devastat pels bombardejos de l'any 1939. A través dels seus carrers i edificis en ruïnes coneixerem més a fons la història d'aquest racó de país.
Acabada la visita aprendrem una miqueta més d'aquest relat al Centre d'Interpretació dels 115 dies i, en acabat, seguirem fins un punt sorpresa del camp de batalla per acabar de donar forma al que serà una experiència històrica única de la mà de guies experts en aquests fets transcendentals de la història. Dinar lliure.

Resta del dia lliure. Us proposem que gaudiu de la naturalesa de les Terres de l'Ebre; podeu realitzar la Via Verda de Horta de Sant Joan fins al Delta de l'Ebre, una ruta plàcida i tranquil·la en un entorn immillorable, o acostar-vos fins al Parc Natural dels Ports. SI sou amants del bon vi, deixeu-vos seduir pels grans cellers de la Terra Alta o descobriu les joies arquitectòniques de Pinell del Brai o altres cellers modernistes del territori.

Sopar lliure. Allotjament a l'Hotel rural La Casa dels Abeuradors de Gandesa en base habitació doble i esmorzar inclòs. Un allotjament amb molt d'encant i una atenció immillorable.

- Diumenge: Al matí, us proposem una visita a un dels punt neuràlgics de l'enologia del sud de Catalunya; el Celler Cooperatiu de Gandesa. Allà de la mà de la Pilar, coneixerem tots els secrets d'una "Catedral del Vi! única, adaptada a les necessitat funcionals i econòmiques de la cooperativa d'aquells temps. Descobrirem la història d'aquesta comarca explicada de la ma dels seus descendents, aquells qui la van construïr; aquells qui la van forjar amb el seu treball. Acabarem amb un tast de vins de producció pròpia. Dinar lliure.

Acabada la visita, resta del dia lliure. Us convidem a acostar-vos a "Lo Riu" per descobrir alguns dels pobles més emblemàtics de la zona com Miravet. També podeu realitzar algunes activitats aquàtiques com kayak o navegar per les aigues tranquil·les de l'Ebre amb "Lo Llagut", embarcació tradicional de la zona. Fi dels nostres serveis.