Escapada Diada del Musclo

Diada del Musclo Alcanar (Montsià)

Què farem?

Escapada al Delta de l'Ebre. Inclou activitats i allotjament. Transport no inclòs a càrrec del client.

Divendres:
A primera hora del matí, arribada a Ulldecona per descobrir els importants recursos històrics d'aquesta població. A les 10h, visita guiada al Museu Natural de les Oliveres Mil·lenàries de l'Arión. A les 12h, visita guiada al Castell Medieval d'Ulldecona. Acabada la visita, dinar lliure per compte del client. A les 16h, visita-excursió all conjunt de pintures rupestres de "L'Abric de l'Ermita". Acabada la descoberta d'Ulldecona, retorn al Delta de l'Ebre i check-in a l'allotjament seleccionat. Sopar per compte dels clients.

Dissabte:
Després d'esmorzar a l'allotjament, ens traslladarem fins a les Cases d'Alcanar per descobrir aquest bonic poble pesquer. Us recomanem perdre'us pels seus carrers, el seu port i el seu maravellós paisatge marítim. A les 12h, participa a la diada del musclo amb la degustació de musclos i copa de vi que els canareus serviran al Port. Tarda lliure per gaudir de les platges i paisatges del Delta de l'Ebre. Retorn a l'allotjament i sopar lliure.

Diumenge:
Després d'esmorzar a l'allotjament, ens dirigirem a Sant Carles de la Ràpita per disfrutar de l'experiència Musclarium. Gaudirem d'un fantàstic vermut on podrem degustar les joies del delta; els musclos i les ostres acompanyats d'una copa de vi DO Terra Alta o Priorat. Dinar lliure. A la tarda, visitarem el Centre d'Interpretació MonNatura Delta, un espai per conèixer la cultura deltebrenca. Fi dels nostres serveis.

Allotjament en hotel o apartament de la zona a escollir segons disponibilitat en el moment de la reserva: 2 NIT d'allotjament en habitació doble i esmorzar inclòs.