Escapada a les Festes del Segar i Batre

Festa del Segar i el Batre Avià (Berguedà)

Què farem?

Escapada al Berguedà per viure la Festa del Segar i el Bastre d'Avià, així com els recursos culturals de la zona. Inclou activitats i allotjament. Transport no inclòs a càrrec del client.

Dissabte:
El dissabte matí, arribada al Berguedà i check-in a l'allotjament. Durant tel matí, visita guiada completa (2h aprox) al Museu i Colònia Tèxtil de Cal Vidal, on podrem conèixer el passat industrial de la comarca i la seva vinculació amb la revolució tèxtil industrial de Catalunya. Acabada la visita, dinar a una de les Colònies Tèxtils més ben conservades del Llobregat. Entre els seus carrers emblanquinats trobem un petit restaurant on els productes de qualitat i proximitat son la base de la seva cuina. Tarda lliure per conèixer els entorns naturals de la comarca i el petit poble d'Avià; el llac de Graugès, l'esglèsia de Santa Maria d'Avià, Sant Quirze de Pedret i el riu Llobregat, etc. Sopar lliure i allotjament.

Diumenge:
El diumenge, us proposem deixar-vos seduir per les propostes festives de la festa del Segar i el Batre; aprendrem com els nostres avis aconseguien aliment per tot l'any segant a mà els camps de blat de la Catalunya Central, com les nostres àvies, els hi portaven l'esmorzar des del poble, què menjaven i com una tasca tan dura es convertia una festa plena de joia i alegria. A la tarda, abans de retornar a casa, visitarem una granja de vaques lleteres i descobrirem perquè aquesta llet de proximitat i qualitat té un gust tan i tan bo!
Fi dels nostres serveis.

Allotjament en hotel o apartament de la zona a escollir segons disponibilitat en el moment de la reserva: 1 NIT d'allotjament en habitació doble.