Escapada biannual Mora Morisca

Mòra Morisca Mòra d'Ebre (Ribera d'Ebre)

Què farem?

Escapada a les Terres de l'Ebre per viure la Festa Mora Morisca, així com els recursos culturals de la zona. Inclou activitats i allotjament. Transport no inclòs a càrrec del client.

Dissabte:
El dissabte matí, arribada a les Terres de l'Ebre i check-in a l'allotjament. Durant tel matí, experiència "Persegueix les últimes passes de la Guerra Civil". Visitarem les ruïnes del Poble de Vell de Corbera amb guia especialitzat i visitarem el Centre d'estudis de la Batalla d'Ebre. Acabada l'activitat, visita al Celler Cooperatiu de Gandesa amb tast de vins. Dinar lliure. A la tarda, navegarem pel riu Ebre a bord d'un llagut tradicional ebrenc. Sopar lliure i allotjament.

Diumenge:
El diumenge, us proposem deixar-vos seduir per les propostes festives de Móra Morisca: teatre al carrer, espectacles de foc i dansa, conta-contes, recreacions històriques, mercat de productes artesans i de proximitat, artesans, etc. Fi dels nostres serveis.

Allotjament en hotel o apartament de la zona a escollir segons disponibilitat en el moment de la reserva: 1 NIT d'allotjament en habitació doble.