Escapada a la Raiers

Diada dels Raiers La Pobla de Segur (Pallars Jussà)

Què farem?

Escapada a la La Pobla de Segur per viure la tradicional Baixada de Raiers, així com els recursos culturals de la zona. Inclou activitats i allotjament. Transport no inclòs a càrrec del client.

Dissabte:
El dissabte matí, arribada a la Pobla de Segur i check-in a l'allotjament. Durant tot el dia, visitarem realitzarem l'experiència "Descobreix els sabors de la Pobla de Segur", una experiència gastronòmica única en la que podreu conèixer com es produeixen els productes més típics de La Pobla de Segur.
Iniciarem la visita amb la visita a una granja de corders (xai) ecològic de la raça autòctona xisqueta. Després de la visita, seguirem a l'hora del vermut amb la visita i tast a l'obrador de cervesa artesana Ctretze. Acabada la visita, temps lliure per dinar. Després del dinar, visita i tast a l'obrador de licors artesans Licors Portet que des del 1883 produeixen licors tradicionals com la Ratafia dels Raiers o el licor de Cassís dera Val. Sopar lliure.

A la nit, activitat opcional d'observació astronòmica amb guia expert. El cel com mai l'has vist!

Diumenge:
El diumenge, arriba el plat fort de l'escapada: la Baixada de Raiers de la Pobla de Segur, descobreix-lo amb primera persona! Fi dels nostres serveis.

Allotjament en hotel o apartament de la zona a escollir segons disponibilitat en el moment de la reserva: 1 NIT d'allotjament en habitació doble i esmorzar inclòs.