Escapada Dones d'Aigua - Sant Joan les Fonts

Nit de les Dones d'Aigua Sant Joan les Fonts (La Garrotxa)

Què farem?

Escapada a la Garrotxa per viure la Festa de les Dones d'Aigua de Sant Joan les Fonts, així com els recursos culturals de la zona. Inclou activitats i allotjament. Transport no inclòs a càrrec del client.

Diumenge:
El diumenge matí, arribada a la Garrotxa i check-in a l'allotjament. A les 10h, visitarem la Cooperativa La Fageda, un centre de producció de làctics amb un component social molt important. Acabada la visita, degustació dels seus productes. Després de la visita, dinar lliure. A les 17h, realitzarem una visita a la Fageda d'en Jordà, un dels paratges naturals més imponents de Catalunya. Per fer-ho, ens ajudarem dels tradicionals carruatges de cavalls d'aquesta zona. Sopar lliure.

A la nit, arriba el plat fort de l'escapada: la Festa de les Dones d'Aigua de Sant Joan les Fonts, un espectacle únic per viure amb els 5 sentits!

Dilluns:
El dilluns, us proposem recórrer el paisatge volcànic de la mà d'un guia expert. Amb ell visitareu les tres colades de lava de Sant Joan les Fonts mentre realitzeu un suau recorregut de senderisme amb un paisatge natural únic. Fi dels nostres serveis.

Allotjament en hotel o apartament de la zona a escollir segons disponibilitat en el moment de la reserva: 1 NIT d'allotjament en habitació doble.