Escapada al Corpus de Solsona

Festa de Corpus de Solsona Solsona (Solsonès)

Què farem?

Escapada al Solsonès per descobrir la festivitat del Corpus tradicional, així com els recursos culturals de la zona. Inclou activitats i allotjament. Transport no inclòs a càrrec del client.

Dissabte:
Un dia fort d'emocions ens espera el Dissabte a Solsona:
En primer lloc, realitzarem una visita a les mines de sal de Cardona, però no una visita qualsevol, serà una visita teatralitzada de la mà del projecte Alquímia. Ens explicaran tots els secrets que amaga la sal, mitjançant la història dels germans Bartomeu, uns científics exploradors amb molts coneixements en l'àmbit científic. Descendents del mateix Guillem Bartomeu, alquimista del S. XV i autor d'un llibre sobre la sal. No te la pots perdre! Dinar lliure.
Per la tarda, farem una visitarem el nucli de la ciutat de Solsona i degustarem els productes del territori.
Finalment per acabar aquest dia ple d'emocions, viurem de primera mà, els actes de la festa de Corpus de Solsona, una experiència inoblidable.
Allotjament en l'hotel escollit.

Diumenge:
Per acabar amb aquesta escapada, tindrem l'oportunitat de conèixer el bestiar festiu de Solsona. Fi dels nostres serveis.

Allotjament en hotel o apartament de la zona a escollir segons disponibilitat en el moment de la reserva: 1 NIT d'allotjament en habitació doble/triple i esmorzar inclòs en hotel 3* o apartament sense esmorzar.