Escapada enològica-cultural al Priorat (1Nit Bed&Breakfast)

Escapades per regalar Catalunya

Què farem?

- Dissabte: Al matí, us proposem una visita guiada a la Cooperativa Falset-Marçà, aquesta serà una visita teatralitzada.
Lo Blai, una persona poc avesada a rebre forasters, serà l'encarregat de guiar-nos per tota la Cooperativa, mostrant-nos la seva peculiar visió d'aquesta joia del modernisme agrari i dels secrets dels vins que s'hi elaboren, juntament amb la història que amaga aquest lloc. Tot això de manera amena i divertida.
El recorregut finalitzarà amb un tast de 3 vins diferents.

Resta del dia lliure. Us proposem que gaudiu de la naturalesa del Priorat. Podeu visitar Falset, un dels llocs més característics del Priorat. Allotjament en habitació doble i esmorzar inclòs a Hotel Rural a escollir segons disponibilitat.

- Diumenge: Per començar aquest increïble dia, ens dirigirem a la Cartoixa d'Escaladei, una de les obres arquitectòniques amb més història i valor del territori. Encara que actualment desconeguda, la Cartoixa d'Escaldei havia estat durant molts segles el centre neuràlgic d'aquestes terres a cavall entre el Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.
Aquesta data del Segle XII, quan els monjos de la Cartoixa varen venir de Provença per fundar la primera Cartoixa de la península Ibèrica!
Si voleu conèixer la història apassionant que té aquesta construcció, no dubteu en venir!

Posteriorment farem una visita al Celler Scala Dei, un celler basat en la tradició vitivinícola. La història d'aquest celler és tan extensa com extenses són les seves varietats de vins.
Vine i descobreix tota la història que ha viscut aquest Celler!
Dinar lliure.

Fi dels nostres serveis.