Escapada a Combat d'Arbúcies

Combat d'Arbúcies Arbúcies (La Selva)

Què farem?

Escapada a Arbúcies per participar a la Festa Combat d'Arbúcies. Inclou allotjament i activitats. Transport a càrrec dels clients. NO inclou res especificat a la descripció:

Dissabte:
Presentació a primera hora a les ceràmiques Graupera de Breda. Abans d’esmorzar visita el taller de ceràmica Graupera, on podrem veure de primera mà com es confecciona la ceràmica tant típica d’aquesta zona.

Un cop finalitzada la visita al taller i per agafar energia per la caminada, esmorzar amb productes típics de la zona com la botifarra dolça i la ratafia. Sortida de l'activitat de trekking direcció Castell de Montsoriu. Al migdia, abans d’arribar al Castell de Montsoriu i després d’una bona caminada, pararem a fer un pícnic amb productes ecològics típics de La Selva.

Després de dinar, visita al Castell de Montsoriu, on un guia especialitzat explicarà les llegendes que amaguen les ruïnes i racons d’aquest emblemàtic edifici medieval. Un cop finalitzada la visita retorn a Breda.

Diumenge:
Arbúcies retrocedeix 300 anys per mostrar-nos de forma vivencial i directe els fets del Combat d'Arbúcies. Durant tot el dia, podreu gaudir de diferents representacions teatrals i recreacions històriques a tota la població que ens explicaran de forma amena i didàctica aquests fets històrics tan importants per la nostra història.